DAFTAR SCRAP
MARKET ITALIAN

Kutipan barang
Kategori komérsial Perunggu jeung Brall Scrap

HARGA BÉSÉ ATAWA DIJUAL BÉSÉNA BISA BÉDA JEUNG KUTIPAN DUMASARKEUN:

- KUANTITAS AYA;
– KA KUALITAS BAHAN.
KUTIPAN TEU NINGALIKEUN BIAYA ANGKUTAN.

Mercato Metalli meuli jeung ngajual sagala jinis logam langsung.

Entong ragu ngalebetkeun bahan anjeun atanapi nawaran pameseran anjeun.

jasa ieu ditangtayungan pikeun pausahaan wungkul.
demolition - industri - pasar logam ngajual

KATEGORI komérsial cutatan tina perunggu scrap

TANGGAL UPDATE TERAKHIR 23/03/23

Harga beuli per ton

PERUNGGU UMUM TANPA KUNINGAN

€ 6.100,00

Harga beuli per ton

PERUNGGU NGAHILIH

€ 6.000,00

Harga beuli per ton

parunggu / ALUMINIUM - BRALL 80% CU SPEZZONI

€ 4.700,00

Harga beuli per ton

Perunggu / ALUMINIUM - BRALL Ngahurungkeun 75% CU

€ 4.300,00

Menu utama

Ngan pikeun pausahaan. 8-12 jeung 14-18
PASAR LOGAM

FREE
TINGALI