DAFTAR SCRAP
MARKET ITALIAN

Kutipan barang
Kategori Komérsial Timah sareng Séng Besi

KUTIPAN NYAETA DIANGKAT "MARKET AVERAGE".

HARGA BÉSÉ ATAWA DIJUAL BÉSÉNA BISA BÉDA JEUNG KUTIPAN DUMASARKEUN:

- KUANTITAS AYA;
– KA KUALITAS BAHAN.
KUTIPAN TEU NINGALIKEUN BIAYA ANGKUTAN.

Mercato Metalli meuli jeung ngajual sagala jinis logam langsung.

Entong ragu ngalebetkeun bahan anjeun atanapi nawaran pameseran anjeun.

jasa ieu ditangtayungan pikeun pausahaan wungkul.
demolition - industri - pasar logam ngajual

Kategori komersil petikan timbel timah jeung séng

TANGGAL UPDATE TERAKHIR 23/03/23

Harga beuli per ton

Timbel, pipa jeung lambar

€ 1.680,00

Harga beuli per ton

Anjog némbak beresih

€ 1.550,00

Harga beuli per ton

Batré kalungguhan

€ 620,00

Harga beuli per ton

Séng ANODES

€ 1.300,00

Harga beuli per ton

SENG SLAB

€ 1.600,00

Harga beuli per ton

KOLEKSI CAMPURAN ZAMAK

€ 1.050,00

Harga beuli per ton

Beusi-bébas dicét ZAMAK

€ 1.400,00

Menu utama

Ngan pikeun pausahaan. 8-12 jeung 14-18
PASAR LOGAM

FREE
TINGALI